Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aminoacizi 100 pastile (pentru sportivi) Protivity
68 $
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Protivity este un supliment nutritiv recomandat sportivilor pentru creşterea masei musculare şi pentru refacerea după un efort prelungit. Produsul este un complex de aminoacizi unic şi echilibrat care asigură o utilizare aproape deplină (99%) a proteinelor sintetizate de organism. Acest complex este de 4-5 ori mai eficient decât proteinele extrase din grâu sau soia şi decât cazeina.

Protivity conţine matricea amino-acidă, amestec de aminoacizi esenţiali într-o cantitate optimă şi echilibrată. Matricea amino-acidă este o formulă unică de nutriţie proteică şi se deosebeşte esenţial de alte produse asemănătoare. Protivity creşte sinteza de proteine, creşte forţa musculară şi rezistenţa, scade ţesutul adipos din organism şi reduce perioada de refacere musculară după efort.

O doză (10 tablete) conţine: matricea amino-acidă-10000 mg (L-leucină, L-lizină, L-valină, L-izoleucină, L-fenilalanină, L-treonină, L-metionină, L-triptofan).

Nu conţine: drojdii, gluten, zahăr, soia, cereale, produse lactate, grâu şi conservanţi.

Mod de administrare: 5 tablete zilnic; în practicarea exerciţiilor fizice se vor lua câte 5-10 tablete / zi, cu 30 de minute înainte de exerciţii, după o consultare prealabilă a antrenorului.

Contraindicaţii: nu există.
Din Gura in Gura